Letter & Beeld

Zonnewerend / veiligheid / anti-inbraak

Raam folie 3M

Product details zonnewerende folie

3M™ zilver serie is ontworpen voor gebruik op de binnenzijde van ramen. Haar metalised technologie weerspiegelt de stralen van de zon terwijl het toestaan van de optische helderheid moet worden gehandhaafd en afwijzing van overtollige licht te verminderen tegen schittering. Ook, afhankelijk van lichtomstandigheden, zijn kamers beschermd tegen de inkijk van nieuwsgierige ogen.

3M™ Zonwerende Raamfolien zijn een elegante manier om licht en warmte te beheren. 3M technologie kan aanzienlijk de hitte verminderen en een comfortabele omgeving creëren, vooral in de warmere maanden, evenals bijdragen aan de vermindering van de werklast van airconditioners en kosten besparen. 3M Window Films verminderen ook de schittering en blokkeren bijna het volledige spectrum aan UVA en UVB stralen die de hoofdoorzaak zijn van verkleuring en beschadiging van de huid.

  • Gemetaliseerde warmte opbouw reductie technologie
  • Houdt bewoners koel en comfortabel
  • Vermindert de verwarmingskosten en airco kosten
  • Vermindert schittering en de inkijk van personen
  • Houdt het interieur langer mooi qua kleuren en levensduur
  • Compatibility

Product details veiligheids folie

3M Veiligheidsfolie tegen rondvliegend en gebroken glas

Als onbeschermd glas breekt, kunnen de glassplinters door de lucht vliegen. Levensgevaarlijk voor mensen en zeer schadelijk voor uw bezittingen. 3M Veiligheidsraamfolie biedt bescherming. Het helpt verwonding, door het lopen tegen of vallen door glas, te voorkomen. Dat is vooral belangrijk in bijvoorbeeld scholen en bij kinderopvang. 3M Veiligheidsfolie houdt gebroken glas bij elkaar, zelfs als het gehele raam uit het gebouw gerukt is. Het vermindert daarmee het aantal en de snelheid van rondvliegende stukken glas aanzienlijk. Zo is uit onderzoek gebleken.

3M veiligheidsfolie helpt straatmisdaad af te schrikken. Zelfs als het raam met zware objecten wordt bewerkt, houdt 3M anti-inbraakfolie het glas bij elkaar. Criminelen krijgen door de anti-inbraakfolie niet de snelle toegang die ze zoeken om hun slag te slaan. De scheurbestendigheid van de beveiligingsfolie maakt het glas breken en binnendringen ook zeer moeilijk. Vaak werkt de anti-inbraak raamfolie dusdanig vertragend dat criminelen het hazenpad kiezen.

Vaak wordt deze glasfolie ook gebruikt om van gewoon glas veiligheidsglas te maken! (officieel erkend!)
Deze glasfolie of plakfolie wordt met name toegepast op glas in scholen, kinderdagverblijven, winkels en kantoren en natuurlijk bij u thuis!

De raamfolie is transparant, u blijft helder zicht naar binnen en buiten houden.

Enkele video's